Beste talenten in FIFA 23 onthuld: hoog Eredivisie-gehalte, drie Nederlanders

Beste talenten in FIFA 23 onthuld: hoog Eredivisie-gehalte, drie Nederlanders

15 september - 14:16
130

Jurriën Timber, Orkun Kökcü, Ryan Gravenberch en Jeremie Frimpong behoren tot de beste 23 FIFA-spelers met een leeftijd van 21 of jonger. EA Sports brengt donderdag de lijst naar buiten met de beste talenten van het spel.

Eerder gaf EA Sports al een inkijkje in FIFA 23, door de ratings van de beste spelers bekend te maken. Donderdag is ook bekend geworden wie de beste talenten zijn. Ajax-verdediger Timber is de hoogst genoteerde Nederlander op de tiende plaats, met een rating van 80. Feyenoord-aanvoerder Kökcü vindt zichzelf terug op plek negentien, met een algemene beoordeling van 79.

Bayer Leverkusen- en Jong Oranje-rechtsback Frimpong maakt een flinke stijging. Hij krijgt van EA Sports een algemene beoordeling van 80 en staat op de twaalfde plaats. Gravenberch staat met 79 algemeen op de achttiende plek van de 23 beste talenten.

FC Barcelona-ster Pedri voert de lijst aan met een rating van 85. Jude Bellingham, Alphonso Davies (beiden 84), Florian Wirtz en Bukayo Saka (beiden 82) completeren de top-vijf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie