Perez vernietigend: 'Beukema is er dan altijd bij, hij houdt ook wel van aandacht'

Perez vernietigend: 'Beukema is er dan altijd bij, hij houdt ook wel van aandacht'

15-09-2022 21:05
63

AZ won donderdagavond in de slotfase nog van het nietige FC Vaduz, maar Kees Kwakman en Kenneth Perez hebben weinig goede woorden voor de Alkmaaders. Dat heeft vooral te maken met de manier waarop de AZ-spelers reageerden op de late goals en overwinning.

AZ had het erg lastig tegen Vaduz uit Liechtenstein. De club speelt op het tweede niveau in buurland Zwitserland, maar toch wist AZ het duel na een rode kaart pas te beslissen. Kwakman richt zijn pijlen bij ESPN eerst op Milos Kerkez, die de assist gaf op de 2-1. "Hij viel goed in, maar hij deed wel net alsof de Champions League binnen was. Ik wil niet zeggen dat het beschamend was, want AZ won met 4-1. Maar ze hadden uiteindelijk nog een rode kaart nodig om te winnen van Vaduz, dat in de negentigste minuut ook nog een kans kreeg op de 2-2."

"Ik hoop dat Pascal Jansen in zijn commentaar een stuk meer beteuterd zal zijn dan zijn spelers waren op het veld", gaat Kwakman verder. "Je mag blij zijn als je een goal maakt, maar om nou de cornervlag erbij te pakken en met zijn allen tegen elkaar op te springen als je de 2-1 maakt tegen Vaduz..."

Perez deelt de mening van collega Kwakman. "Die Kerkez loopt met die vlag te zwaaien en die Beukema is er dan ook altijd bij. Hij houdt natuurlijk wel van aandacht als hij of iemand anders scoort. Ik zou zeggen: loop gewoon rustig terug. Je speelt tegen een halve amateurploeg die één na laatste staan op het tweede niveau in Zwitserland."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie