'Moest hard trainen bij Feyenoord. Hersenen willen soms iets wat lichaam niet kan'

'Moest hard trainen bij Feyenoord. Hersenen willen soms iets wat lichaam niet kan'

15-09-2022 21:55
60

Oussama Idrissi is blij na een mooie Europa League-avond voor Feyenoord. Na een aantal moeilijke weken kon de aanvaller nu ook een belangrijke bijdrage leveren aan de prestaties van de Rotterdammers.

Feyenoord won donderdagavond met maar liefst 6-0 van Sturm Graz. Idrissi was goed voor een goal, een assist en een voorassist. "Mijn goal gaf me niet het beste gevoel vandaag, maar de serieuze spelvreugde die ik tijdens de wedstrijd ervaarde", zegt Idrissi na afloop bij ESPN. "Iedere keer dat we scoorden zag ik de blijdschap bij de fans en spelers. Daar geniet je van als voetballer. Als aanvaller wil je natuurlijk goals maken. De 6-0 is niet de belangrijkste, maar hij was wel lekker."

Op de persconferentie, waar hij geciteerd wordt door Voetbal International, gaat Idrissi nog verder in op zijn persoonlijke situatie. "Ik ben ervan overtuigd dat voetballers pas goed in vorm komen als ze fysiek in goede staat zijn. Ik heb keihard moeten trainen. Soms willen je hersenen dingen die je lichaam niet kunnen, dat is frustrerend. Nu ben ik blij dat ik van waarde kan zijn voor het team. Ik ben blij dat de trainer voor mij heeft gekozen, want er hebben wel meer spelers op zijn deur geklopt."