Mooie affiches in de Eredivisie en KKD! Hoge odd voor goal Bas Dost

Mooie affiches in de Eredivisie en KKD! Hoge odd voor goal Bas Dost

16-09-2022 15:00

ADVERTORIAL - Vrijdagavond staan er weer een paar mooie affiches op het programma in de twee hoogste Nederlandse competities. FC Utrecht neemt het thuis op tegen NEC en ook bijna alle Keuken Kampioen Divisie-clubs komen in actie. Wij zetten alvast de mooiste tips van bookmaker Unibet voor je op een rijtje.

FC Utrecht - NEC Nijmegen: Bas Dost scoort (2.02)

Wedden

Meer odds

FC Utrecht lijkt weer op de goede weg na een mindere start van de competitie. Na twee gelijke spelen en twee verliespartijen werd er nu al twee maal achter elkaar gewonnen. NEC speelde de laatste vier keer juist gelijk in de Eredivisie. De man die FC Utrecht de laatste wedstrijden bij de hand neemt, is Bas Dost. Hij scoorde het enige doelpunt in de laatste wedstrijd tegen Vitesse en ook tegen Fortuna Sittard wist hij het net te vinden. Wordt het in de thuiswedstrijd tegen NEC drie keer op rij voor Dost? Dan ontvang je een mooie odd van 2.02.

PEC Zwolle - ADO Den Haag: Meer dan 2,5 goal PEC Zwolle (2.33)

PEC Zwolle is tot nu toe oppermachtig in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Dick Schreuder gaat fier aan kop in de competitie met twee punten voorsprong op naaste belager FC Eindhoven. Met ADO daarentegen gaat het een stuk minder. De club uit Den Haag heeft vijf punten gehaald uit zeven wedstrijden en is daarmee terug te vinden op een zestiende plaats. PEC Zwolle wist in alle competitiewedstrijden tot nu toe, twee of meer keer te scoren. Denk jij dat het totaal aantal doelpunten van de Zwollenaren deze wedstrijd meer dan 2,5 is? Dan ontvang je 2,33 keer je inzet!

VVV Venlo - Jong PSV: VVV Venlo wint (2.25)

Vrijdagavond staat ook de spannende wedstrijd tussen VVV Venlo en Jong PSV op het programma. Beide ploegen komen van een verlies af en zijn erop gebrand om te winnen. Jong PSV is dit seizoen alleen nog niet sterk in uitwedstrijden. De belofteploeg van de Eindhovenaren wist nog geen een keer te winnen in een uitduel. Denk je dat ze dit tegen VVV ook niet gaat lukken en dat de Venlonaren er met de winst vandoor gaan? Dan ontvang je bij bookmaker Unibet 2.25 keer je inzet! Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet! 

NAC Breda - Jong FC Utrecht: Minder dan 2,5 goals in totaal (2.25

NAC Breda gaat vrijdag in eigen huis proberen om Jong FC Utrecht verder richting de onderste regionen te drukken. De ploeg uit de Domstad haalde tot nu toe vijf punten uit zeven wedstrijden, NAC wist er al elf te bemachtigen. Beide ploegen zijn tot nu toe geen doelpuntenmachines. In vijf van de zeven wedstrijden in de competitie wist Jong FC Utrecht één of geen enkele keer te scoren. Bij NAC geldt dit voor zes van de laatste zeven wedstrijden. Denk je dat beide ploegen ook in Breda minder dan 2,5 keer tot scoren komen? Dan ontvang je 2.25 keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.