Ihattaren volgt individueel programma: 'Voert ook gesprekken met directie'

Ihattaren volgt individueel programma: 'Voert ook gesprekken met directie'

16-09-2022 15:58
111

Mohamed Ihattaren werkt nog steeds een individueel trainingsprogramma af bij Ajax. Dat meldt Schreuder op de persconferentie van de Amsterdammers.

"Ze zouden mij informeren als hij helemaal fit is", vertelt Schreuder over de ongewijzigde situatie van Ihattaren. Of de trainer van Ajax hem ook weer in zijn selectie kan opnemen als hij fit is, dat is nog maar de vraag. "Hij voert ook nog gesprekken met onze directie." Wat voor gesprekken Ihattaren nog voert laat Schreuder niet weten tijdens het persmoment. Voor januari moet Ajax beslissen of ze Ihattaren definitief overnemen van Juventus, of dat hij terug mag keren naar Italië.

Ihattaren kreeg eerder al een knauw te verwerken, aangezien hij niet in werd geschreven voor het nieuwe seizoen in de Champions League. Sinds de oefenwedstrijd tegen SV Meppen is de creatieve middenvelder ook niet meer in actie gekomen voor Ajax. Naar verluidt zou Ihattaren contacten hebben binnen het criminele circuit en zou hij zijn auto hebben uitgeleend aan mensen die het Marengoproces moesten bijwonen. Inmiddels zou ook duidelijk zijn geworden dat Ihattaren kampt met verschillende privéproblemen.