Ajax geeft nog niet op: Ihattaren traint weer onder leiding van Vanenburg

Ajax geeft nog niet op: Ihattaren traint weer onder leiding van Vanenburg

17-09-2022 09:45
185

Mohamed Ihattaren lijkt af te stevenen op een vertrek bij Ajax, maar de Amsterdammers hebben de hoop nog niet helemaal opgegeven. De Nederlandse kampioen laat aan de NOS weten dat Gerald Vanenburg zich opnieuw over de twintigjarige spelmaker ontfermt. 

Ihattaren volgt een individueel programma onder leiding van de techniektrainer, die hem begin dit jaar ook al benaderde. Onder leiding van Vanenburg dwong Ihattaren een huurtransfer af naar Ajax en leek hij tijdens de voorbereiding aan te sluiten bij de selectie van Alfred Schreuder, voordat het opnieuw misging.

Volgens de NOS is het gissen naar de precieze stand van zaken, maar een snelle terugkeer is op dit moment onwaarschijnlijk. Wel blijft Ajax met hem bezig. "We hebben nog geen concreet antwoord op de vraag wanneer hij weer aan kan sluiten", zegt een woordvoerder tegen de omroep. "Over de inhoud van gesprekken met hem doen wij geen uitspraken."

Het huurcontract van Ihattaren bij Ajax loopt op 31 december van dit jaar af. "Ruim voor die tijd moet Ajax aan Juventus laten weten of al dan niet gebruik wordt gemaakt van de optie tot koop die in de huurovereenkomst is opgenomen", stellen de Amsterdammers. 'En wat doet een club met een huurspeler die het nauwelijks kan inzetten en wiens huurcontract in de winterstop afloopt? De deur naar de uitgang staat wagenwijd open', besluit de NOS.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie