Malacia telt zijn zegeningen bij Manchester United: 'Wat wil je nog meer?'

Malacia telt zijn zegeningen bij Manchester United: 'Wat wil je nog meer?'

20-09-2022 12:50
48

Tyrell Malacia leeft zijn droom in Engeland. Hij is in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot de vaste linksback van Erik ten Hag bij Manchester United en dat geeft hem een trots gevoel.

Malacia had altijd als droom om in de Premier League actief te zijn. "Of de werkelijkheid mooier is dan de droom? Zeker, het is heel mooi. Als je daar mag staan en nu elke week mag spelen, is dat geweldig", zegt hij in gesprek met ESPN. Ten Hag hield Malacia de eerste twee competitieduels nog buiten de basiself, maar sinds het derde duel is de back blijven staan. 

"In de trainingsweek na de tweede wedstrijd zag ik dat ik bij de basiself zat en dat ik mocht starten tegen Liverpool. Wat wil je nog meer?", lacht Malacia, die van onder andere Gary Neville lovende kritieken kreeg. "Het zijn mooie woorden, die neem ik zeker mee in mijn ontwikkeling." Malacia, die overkwam van Feyenoord, merkt het verschil tussen de Premier League en Eredivisie. "De intensiteit ligt hoger. Het is iedere week alsof je een soort finale speelt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie