Nederland wint van Polen: nu 50 keer je inzet bij Unibet!

Nederland wint van Polen: nu 50 keer je inzet bij Unibet!

22 september - 19:00 Laatste update: 22 september - 19:00
0

ADVERTORIAL - Nog twee wedstrijden en dan begint Nederland al aan het WK 2022! In aanloop naar het toernooi speelt Oranje nog in de UEFA Nations League en voor het duel met Polen van donderdag is een mooie promotie bij Unibet beschikbaar!

Let op: deze actie is alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder!

Het Nederlands elftal is onder Louis van Gaal bezig aan een uistekende reeks; er werd namelijk nog niet verloren sinds zijn aanstelling. Van de dertien duels onder leiding eindigden vier daarvan in een gelijkspel en de overige negen werden allemaal gewonnen. Met een zege op Polen zou Nederland dan ook uitstekende zaken doen in de Nations League; de groepswinst kan Oranje dan bijna niet meer ontgaan! Maar een zege kan jou ook wat opleveren: namelijk 50 keer je inzet bij Unibet!

Hoe werkt de promotie?

1. Ga via één van de links in dit artikel naar de promotiepagina van Unibet.
2. Registreer je bij de bookmaker en verifieer je account via iDin
3. Doe een storting (minimaal €10)
4. Zet vervolgens maximaal €1 in op 'Nederland wint'
5. Vink de odds boost aan op het spelformulier en speel de weddenschap

Bestaande spelers krijgen óók een boost!

Heb je al wél een account bij Unibet? Dan is er ook een mooie actie: 50% Profit Boost op alle weddenschappen op Polen - Nederland! De maximale inzet op deze actie is €10 en is zowel pre-match als live in te zetten! Meer info via deze link.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s