Fraaie affiches in de Nations League: veertien keer je inleg bij heldenrol Kane!

Fraaie affiches in de Nations League: veertien keer je inleg bij heldenrol Kane!

21-09-2022 14:25 Laatste update: 14:43

ADVERTORIAL - De laatste twee speelrondes van de groepsfase van de Nations League gaan deze week van start. Zo ontvangt Schotland op woensdag Oekraïne en ontvangt Polen donderdag Oranje. Bookmaker Unibet heeft sterke odds klaarstaan voor deze midweekse reeks aan interlands en wij lichten graag enkele spelers voor je uit die het in de eigen competitie goed doen!

Schotland - Oekraïne: Mykhaylo Mudryk geeft een assist (6.50)

Oekraïne en Schotland staan na drie wedstrijden op plek één en twee in de eerste groep van League B. De Oekraïners verloren nog niet en staan deze week twee keer tegenover de Schotten. De ploeg van bondscoach Oleksandr Petrakov liep in de finale van de play-offs een WK-ticket mis tegen Wales en zal gebrand zijn een goed resultaat neer te zetten in de Nations League. 

Uitblinkers Andrew Robertson en Oleksandr Zinchenko zijn door blessures afwezig voor de wedstrijd, waardoor alle hoop van de bezoekers is gevestigd op Mykhaylo Mudryk. De linksbuiten maakt een sterke indruk bij Shakhtar Donetsk en wist al een assist te geven in de Premier Liga. Lukt dat het 21-jarige talent ook tegen Schotland? Dan pak je maar liefst 6.50 keer je inzet! Voor een doelpunt van de vleugelspeler krijg je 4.25 keer je inzet. 

Polen - Nederland: Memphis Depay scoort en geeft een assist (8.00)

Polen en Nederland treffen elkaar donderdagavond. In Nederland werd het verrassend 2-2, waardoor de Oranje Leeuwen nog iets goed te maken hebben tegen de ploeg van Czesław Michniewicz. Robert Lewandowski is de grote man van Polen en de spits zorgt er veelal voor dat Memphis Depay genoegen moet nemen met een plaats op de bank bij FC Barcelona. Memphis liet zich echter zien in de wedstrijd tegen Elche CF en maakte een indrukwekkend doelpunt. Lukt dat Memphis opnieuw? Daar staat een odd van 2.40 op.

Wij denken dat Nederland op bezoek bij Polen aan het langste eind zal trekken en voor Memphis is het de ideale gelegenheid om zijn waarde te tonen. Weet de aanvaller te scoren en een assist te geven? Dan pak je maar liefst acht keer je inzet bij bookmaker Unibet. Bovendien heeft Unibet een promo beschikbaar gesteld voor dit duel. Wint Oranje van Polen? Dan pak je vijftig keer je inzet! Hoe de promo in zijn werking treedt, is hier te lezen. 

Italië - Engeland: Harry Kane opent de score (5.80)

Italië en Engeland ontmoeten elkaar op vrijdag en zorgen misschien wel voor de meest interessante wedstrijd van de week, op het Nederlands elftal na. De Italianen stellen tot dusver teleur in de Nations League en pakten pas vijf punten uit vier wedstrijden. Bij Engeland gaat het echter nóg slechter in het landentoernooi: de ploeg van Gareth Southgate staat stijf onderaan en pakte pas twee punten. 

Harry Kane is ook dit seizoen weer bepalend bij Tottenham Hotspur. De sterke spits was al zes keer trefzeker in de Premier League en mede door zijn klasse staat Tottenham op een knappe derde plek in de Engelse competitie. Weet Kane de defensie van Italië te omzeilen en de score te openen? Dan pak je 5.80 keer je inzet! Weet de spits twee keer te scoren? Dan pak je maar liefst veertien keer je inzet met de odd van 14.00!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.