Frankrijk, Denemarken en België in actie: hoge odd voor openingstreffer Mbappé!

Frankrijk, Denemarken en België in actie: hoge odd voor openingstreffer Mbappé!

22-09-2022 15:00

ADVERTORIAL - De Nations League staat ook donderdag en vrijdag op het menu en in het landentoernooi wordt een aantal fraaie affiches afgewerkt. Engeland staat onder meer tegenover Italië en Nederland gaat op bezoek bij Polen. Bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor deze onderonsjes en wij geven graag enkele tips die het wat ons betreft goed kunnen doen!

België - Wales: Kevin de Bruyne geeft een assist (2.40)

De Belgen staan donderdagavond tegenover Wales en hebben het behalen van de tweede plek in Groep 4 nog in eigen hand. Thibaut Courtois en Kevin de Bruyne lieten zich al meermaals uit niet warm te lopen van de Nations League, maar De Rode Duivels zullen zich toch willen plaatsen voor de knock-out rondes. De Bruyne is ouderwets on fire in de Premier League en heeft dit seizoen al zes assists gegeven. Ter vergelijking: nummer twee Bukayo Saka staat momenteel op vier assists. Bookmaker Unibet keert 2.40 keer je inzet uit als De Bruyne ook in het nationale elftal voor een assist weet te zorgen! Naast deze mooie odd voor De Bruyne heeft Unibet ook een promo voor het Nederlands elftal: pak vijftig keer je inleg bij een zege op Polen! Hoe de promo werkt, lees je hier.

Frankrijk - Oostenrijk: Kylian Mbappé opent de score (4.40)

De wereldsterren van Frankrijk draven donderdag in eigen huis op tegen Oostenrijk en Les Bleus doen het allesbehalve goed in de Nations League. De ploeg van Didier Deschamps staat stijf onderaan in Groep 1 en pakte pas twee punten in de eerste vier duels. Kylian Mbappé is weer op stoom in de Ligue 1 en wist al zeven keer te scoren in de eerste zeven wedstrijden. De Franse spits gaat vrijwel altijd voor eigen succes: bij Paris Saint-Germain geven ploeggenoten Neymar jr. en Lionel Messi vaak genoeg assists op de rest van het supertrio, maar Mbappé wist nog geen enkel doelpunt voor te bereiden. Bij Unibet krijg je 4.40 keer je inleg als Mbappé de score opent!

Kroatië - Denemarken: gelijkspel (3.20)

Denemarken is in deze editie van de Nations League misschien wel de grootste verrassing. De ploeg van Kasper Hjulmand staat bovenaan in de groep met Frankrijk, Kroatië en Oostenrijk met negen punten uit de eerste vier duels. Christian Eriksen is weer terug van weggeweest en heeft dit seizoen nog geen minuut gemist in het shirt van Manchester United. De voormalig Ajacied kan zomaar het verschil maken tegen de Kroaten, maar de Deen ziet wel Luka Modric tegenover hem staan. Wij denken dat Kroatië en Denemarken uiteindelijk gelijkspelen, gezien het duel in Denemarken gelijk opging en de Denen wel met enig fortuin van Frankrijk en Oostenrijk wonnen. Bij een gelijkspel tussen de nummers één en twee van Groep 1 pak je maar liefst 3.20 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

 

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.