Dolberg denkt dat hij dicht bij basisplaats is: Ja, dat gevoel heb ik echt

Dolberg denkt dat hij dicht bij basisplaats is: "Ja, dat gevoel heb ik echt"

25 september - 08:56
33

Kasper Dolberg komt voorlopig slechts mondjesmaat in actie, maar hij lijkt helemaal op zijn plek bij Sevilla. Als het aan de 24-jarige ex-Ajacied ligt keert hij niet meer terug naar OGC Nice. 

Dolberg mocht tot dusver pas drie keer invallen bij Sevilla. Tegen FC Barcelona (0-3) en Manchester City (0-4) deed hij ruim een halfuur mee, terwijl hij tegen zijn landgenoten van FC Kopenhagen een kwartier in actie kwam. Toch hoopt de spits dat de Andalusiërs hem definitief overnemen. "Natuurlijk. Met die intentie ben ik ook overgestapt", laat hij weten aan Bold.dk

Volgens Dolberg sprak Sevilla ial de wens uit om hem in de zomer van 2023 in te lijven. "Dat is het doel van iedereen." De voormalig Ajax-aanvaller verwacht bovendien snel meer te gaan spelen bij Sevilla, dat dramatisch aan het seizoen is begonnen. "Het is duidelijk dat je eerst je draai moet vinden en alles onder de knie moet krijgen. De afgelopen weken was het wat hectisch. Maar ik weet zeker dat we het na de interlandbreak zullen omdraaien en zeges zullen boeken."

Dolberg heeft het gevoel dat hij inmiddels dicht tegen een basisplaats aan zit. "Ja, dat gevoel heb ik echt. Ik moet er gewoon voor gaan en begrijpen wat de coach van me verlangt. Natuurlijk heb ik goede gesprekken met hem gehad, ook over waar ik fysiek sta. Ik voel me betrokken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie