Rentree lonkt voor aanvoerder De Jong: Daar hoop ik bij te zijn

Rentree lonkt voor aanvoerder De Jong: "Daar hoop ik bij te zijn"

25-09-2022 15:02 Laatste update: 15:23
18

Luuk de Jong hoopt komende zaterdag tegen SC Cambuur zijn rentree te maken voor PSV. De spits is bijna hersteld van de kuitblessure die hij in augustus opliep. 

Afgelopen week stond de 32-jarige spits, die door zijn blessure ook de twee interlands met Oranje mist, weer individueel op het trainingsveld. Dit was voor het eerst, nadat hij eind augustus in Eindhoven tegen Rangers FC geblesseerd afhaakte. 

Wedden

Meer odds

Wanneer De Jong precies terugkeert op het veld, is nog onduidelijk. De aanvoerder van de Eindhovenaren hoopt zo snel mogelijk weer te kunnen trainen met zijn ploeggenoten. "Ik moet elke dag bekijken hoe mijn kuit aanvoelt. Dan kan het snel gaan", aldus De Jong in een video op het clubkanaal van PSV. 

Dat het exacte herstel bij een dergelijke blessure moeilijk te bepalen is, ziet de aanvaller zelf ook. "Ik hoop spoedig terug te zijn bij het team, maar een spierblessure blijft altijd lastig. Het blijft moeilijk inschatten. Na de interlandbreak is Cambuur-uit, daar hoop ik bij te zijn. En anders hoop ik daarna."