Antony van Ajax naar Manchester United: Ik had me er mentaal op voorbereid

Antony van Ajax naar Manchester United: "Ik had me er mentaal op voorbereid"

25 september - 15:58
44

Antony heeft zich mentaal voorbereid voor zijn transfer van Ajax naar Manchester United. Dat vertelt de man van 100 miljoen euro aan de clubkanalen van Manchester United.

Hoewel Antony nog steeds onder Erik ten Hag werkt, zijn er toch de nodige verschillen. "De trainingen zijn heel anders, maar ik had me er mentaal op voorbereid", vertelt Antony. "Ik wist hoe intens het zou zijn, aangezien ik de Premier League altijd heb gevolgd. Ik wist hoe intens de wedstrijden waren en heb veel voorbereid en getraind om zo snel mogelijk 100 procent te zijn."

"Ik geniet ervan, het zijn de eerste weken, maar ik heb al een paar Braziliaanse restaurants ontdekt", zegt Antony. "Ik ging met Casemiro mee. We wonen allebei in de stad. Ik heb me al goed aangepast bij de club. Door de mensen voel ik me welkom en thuis. We voelen ons goed in Manchester."

"Ik ben erg blij om met vrienden te zijn en hier en met de Seleção te werken. Het is een geweldig gevoel. Het maakt het wennen gemakkelijker, niet alleen met mijn teamgenoten, maar ook alle andere spelers hebben me een warm welkom gegeven. En dit heeft me echt geholpen om me aan te passen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie