'Topscorer Ngonge keert na 3 weken terug in selectie van Groningen'

'Topscorer Ngonge keert na 3 weken terug in selectie van Groningen'

25 september - 17:31 Laatste update: 20:06
18

Cyril Ngonge maakt weer deel uit van de selectie van FC Groningen, zo meldt RTV Noord. De 22-jarige aanvaller werd drie weken geleden vanwege gedragsproblemen verbannen uit de hoofdmacht de Eredivisionist.

"Wij hebben met elkaar een norm gesteld waaraan iedereen moet voldoen. Dan hebben we het over discipline, omgangsvormen, houding en gedrag. Binnen en buiten het veld. Cyril past op dit moment niet binnen die gestelde norm”, aldus Groningen-trainer Frank Wormuth kort nadat bekend werd dat Ngonge niet meer welkom was bij het eerste. 

De aanvaller, die met twee doelpunten en een assist sterk aan het seizoen begon, is de afgelopen periode druk bezig geweest om zo weer een plekje af te dwingen in de hoofdmacht van de noorderlingen. "We laten hem niet vallen, want we willen hem helpen. We blijven met Cyril werken om hem weer bij het team te krijgen", zo liet Wormuth weten op 8 september

Komende zaterdag kan Ngonge zijn sterke seizoensstart een vervolg geven. Dan is AZ om 18.45 uur de tegenstander in de eigen Euroborg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie