PSV sluit samenwerking met Bonaire: 'Strategische voor beide partijen'

PSV sluit samenwerking met Bonaire: 'Strategische voor beide partijen'

26 september - 18:54
82

PSV sluit een 'intensieve' tweejarige samenwerking met Bonaire. De club gaat op het eiland onder meer Soccer School-activiteiten organiseren en lokale trainers opleiden. Ook deelt PSV kennis over startup- en scale-upactiviteiten.

De overheid van Bonaire wil maatschappelijke en economische stappen zetten en zoekt daarom samenwerkingen in Nederland. "De keuze voor Bonaire is een strategische voor beide partijen. Wij zijn ervan overtuigd dat we Bonaire economisch en maatschappelijk kunnen helpen met onze activiteiten", zegt Nick de Graaf, International Sales Manager van PSV. "Daarnaast beschikken we over een groot netwerk dat we actief kennis gaan laten maken met de mogelijkheden die Bonaire op zakelijk vlak biedt."

Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV: "Door deze samenwerking gaan meer mensen in aanraking komen met ons en onze visie. Daarmee vergroten we het bereik en de impact van PSV in de wereld."

"Dit past bij de inspanningen van het Openbaar Lichaam Bonaire in het kader van de diversificatie van onze economie", zegt Hennyson Thielman van Economische Ontwikkeling van Bonaire. "De connectie van PSV met Brainport en hun continue streven naar 'The Next Level' past bij onze visie en is een eerste stap in de richting van een duurzame economische ontwikkeling voor Bonaire."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie