Wie schittert dit jaar in de Eredivisie? 9 keer je inleg bij landstitel Feyenoord!

Wie schittert dit jaar in de Eredivisie? 9 keer je inleg bij landstitel Feyenoord!

28-09-2022 15:00

ADVERTORIAL - De Eredivisie is alweer zeven speelrondes onderweg en bovenin de competitie zijn de marges klein. Het verschil tussen koploper PSV en nummer vier Feyenoord bedraagt slechts twee punten, waardoor alles nog open ligt. Bookmaker Unibet heeft fraaie outrights klaarstaan voor de landskampioen voor het seizoen 2022/2023!

Nederlandse top dicht bij elkaar

De Eredivisie gaat 1 oktober weer van start na een lange interlandbreak, waarin de groepsfase van de Nations League werd afgerond. In de vorige speelronde was PSV de grote winnaar van Super Sunday door Feyenoord met 4-3 te verslaan. Tegelijkertijd verloor Ajax de koppositie door op bezoek bij AZ met 2-1 onderuit te gaan. De Amsterdammers zijn ondanks de recente nederlaag nog altijd topfavoriet bij de bookmakers om de landstitel binnen te slepen met een odd van 1.55.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

PSV rechtte de rug tegen Feyenoord na een teleurstellende week en de ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt in alle opzichten een geduchte concurrent voor Ajax. Bij een landstitel van de Eindhovenaren krijg je 2.75 keer je inzet terug. Feyenoord heeft met Arne Slot een topcoach in de gelederen en ook de ploeg zelf onderging een transformatie: maar liefst vijftien nieuwe spelers kwamen naar de havenstad toe. De Rotterdammers lijken de zaken goed op orde te hebben en laten tegenstanders verslagen achter met aantrekkelijk voetbal. Met een landstitel van Feyenoord krijg je maar liefst negen keer je inleg terug met de odd van 9.00, wat ons betreft een buitenkansje.

AZ staat door de knappe zege op de Amsterdammers slechts één punt achter op Ajax en PSV. De ploeg van Pascal Janssen is nog steeds actief in Europa en kan dit seizoen zomaar verrassen. Pakken de Alkmaarders de eerste landstitel sinds 2009? Dan pak je maar liefst 21 keer je inzet terug! FC Twente is eveneens een geduchte tegenstander. Stunten de Tukkers met een landstitel? Bij Unibet verdien je dan maar liefst 81 (!) keer je inzet terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.