Janssen blijft hopen op WK-selectie: 'Ben positief ingesteld'

Janssen blijft hopen op WK-selectie: 'Ben positief ingesteld'

26 september - 22:03 Laatste update: 22:51
58

Vincent Janssen maakt de laatste weken indruk bij zijn club Royal Antwerp FC en ook tegen Polen viel de spits goed in, maar tegen België viel zijn optreden wat tegen. Hij kwam niet in het spel voor en Louis van Gaal haalde hem in de rust naar de kant. Janssen zelf weet niet of deze wedstrijd gevolgen heeft voor zijn kansen richting het WK.

"Het was niet goed, maar we winnen wel", reflecteert Janssen op zijn prestatie tegen de Belgen na de wedstrijd geciteerd door De Telegraaf. "België maakte het ons erg lastig. Wij deden het in balbezit gewoon niet goed. Ik probeerde wel mijn spel te vinden, maar ik kwam er niet aan te pas. Voor het hele team was het lastig." Janssen speelde de eerste helft ook tegen een bekende als directe tegenstander. Ploeggenoot bij Royal Antwerp, Toby Alderweireld stond centraal achterin.

Janssen kijkt na zijn mindere wedstrijd echter nog steeds positief naar zijn kansen op het WK. Wat hem betreft kan hij er nu niets meer aan doen en is het allemaal in handen van Van Gaal. "Het is aan de bondscoach. Daar kan ik niks over zeggen. We gaan het zien, maar ik ben altijd positief ingesteld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie