Portugal favoriet voor Final Four: mooie odds voor winst tegen Spanje!

Portugal favoriet voor Final Four: mooie odds voor winst tegen Spanje!

27 september - 12:00
0

ADVERTORIAL - Portugal en Spanje gaan uitvechten wie de laatste plek in de Final Four pakt. Een van de twee Zuid-Europese landen gaat samen met onder andere Nederland naar de finaleronde van de Nations League. In dezelfde poule nemen Tsjechië en Zwitserland het tegen elkaar op. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds op een rij staan voor deze spannende duels.

Portugal - Spanje: Portugal wint en houdt de nul (3.85)
Portugal en Spanje gaan in een onderling duel uitmaken wie zich bij de Final Four in de Nations League mag voegen. De thuisploeg heeft aan een gelijkspel genoeg, het team van bondscoach Luis Enrique moet winnen om door te mogen. Spanje verloor in de een na laatste speelronde van de Zwitsers, Portugal won met 0-4 overtuigend van Tsjechië. Het team van Fernando Santos kende dus een goede generale repetitie en heeft het thuisvoordeel. Tot nu toe kregen ze ook slechts twee doelpunten tegen in de Nations League. Lukt het Portugal om door te stoten naar de Final Four en lukt het ze om de nul te houden? Dan pak je een mooie odd van 3.85

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Zwitserland - Tsjechië: Zwitserland wint (1.67)
Zwitserland en Tsjechië gaan samen spelen om de derde plek in Poule B. De Tsjechen wonnen tot nu toe slechts één keer in de groepsfase. Dat was wel in de thuiswedstrijd tegen de Zwitsers. Dat team lijkt de laatste wedstrijden een echte reuzendoder te blijken. Zwitserland won namelijk in de laatste wedstrijden al van Spanje en van Portugal. Vanwege het thuisvoordeel en het resultaat in de laatste wedstrijden, lijken de Zwitsers favoriet te zijn om de derde plek te pakken. Denk je dat ze deze rol waarmaken en de drie punten in St. Gallen kunnen houden? Dan pak je bij Unibet een odd van 1.67.

Zweden - Slovenië: Beide teams scoren (1.98)
Zweden kent tot nu toe een niet zo sterke campagne in de Nations League. Het Scandinavische land staat onderaan in Poule 4 van League B en won één wedstrijd in hun laatste vijf duels. Ook de Slovenen staan er niet zo goed voor. Zij staan op een derde plek in de groep met slechts twee punten meer. Deze teams gaan dinsdagavond dus uitmaken wie van de twee er derde wordt in de poule. Beide teams wisten wel al zes (Zweden) en vijf (Slovenië) keer te scoren, alhoewel ze er ook respectievelijk tien en negen om de oren kregen. Denk jij dat er ook in Solna aan allebei de kanten een doelpunt valt? Dan ontvang je een odd van 1.98!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s