FC Twente moet na zeven jaar op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

FC Twente moet na zeven jaar op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

28-09-2022 12:10
118

FC Twente moet na zeven jaar op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Pure Energie verdwijnt aan het einde van het seizoen van het shirt van de Tukkers, zo maakt de Eredivisie-subtopper woensdag bekend.

Pure Energie verbond zich in 2016 aan FC Twente, maar zwaait in de zomer van 2023 af. "Het is jammer dat Pure Energie na jarenlange steun aan FC Twente afscheid neemt als hoofdsponsor", reageert algemeen directeur Paul van der Kraan van de Enschedese club. "FC Twente dankt Pure Energie niet alleen voor de jarenlange financiële steun, maar wil ook de waardering uitspreken voor de wijze van samenwerking."

Wedden

Meer odds

"Pure Energie heeft zich nooit bemoeid met het gevoerde beleid van de club en was altijd aanspreekbaar met name in de moeilijke jaren na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie en tijdens corona", legt Van der Kraan uit. "Het is mooi dat een regionaal bedrijf zolang verbonden is geweest aan een regionale club en we hopen Pure Energie nog lang als supporter welkom te mogen heten in De Grolsch Veste."