Gakpo en Tadic dicht bij elkaar: check de assist-outrights voor de Eredivisie!

Gakpo en Tadic dicht bij elkaar: check de assist-outrights voor de Eredivisie!

29-09-2022 14:00

ADVERTORIAL - De Eredivisie gaat 1 oktober weer van start na de interlandbreak van twee lange weken. In de eerste zeven speelronden blonken Cody Gakpo en Dusan Tadic uit door respectievelijk zes en vijf assists te geven. Wie weet aan het einde van het seizoen de meeste assists te geven in de Nederlandse competitie? Bookmaker Unibet heeft mooie outrights klaarstaan met een paar zeer interessante outsiders!

Gakpo en Tadic voeren de boventoon

Gakpo was dé man in vorm in de kraker tussen PSV en Feyenoord: de linksbuiten wist maar liefst drie assists te geven en scoorde zelf ook. De linksbuiten weet vaak een medespeler te bereiken in het strafschopgebied van de tegenstander en is daarmee terecht de leider van het assist-klassement. De bookmakers denken dat Gakpo, die deze zomer in de Eredivisie besloot te blijven, wel eens de meeste assists van het seizoen kan gaan geven en hebben daar een odd van 2.10 voor klaarstaan. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

De PSV'er heeft in de vorm van Tadic wel een geduchte tegenstander. De teller staat op vijf assists na zeven wedstrijden voor de Serviër, die niet in zijn beste vorm verkeert, maar nog altijd belangrijk is voor Ajax. Tadic stak vorig seizoen boven alles en iedereen uit met negentien assists in de Eredivisie. Ter vergelijking: Gakpo werd tweede met dertien assists. Ook voor Tadic is een odd van 2.10 weggelegd voor de titel van meeste assists aan het einde van het seizoen. 

Fraaie odds voor de outsiders

Feyenoord haalde maar liefst vijftien versterkingen in de zomertransferperiode en één van de uitblinkers moet wel Sebastian Szymanski zijn. De Pools international was tot dusver goed voor drie assists en twee doelpunten, waaronder een beauty tegen Go Ahead Eagles. De aanvallende middenvelder maakt een goede indruk in Rotterdam en Unibet geeft een odd van maar liefst 9.00 als Szymanski aan het einde van het seizoen de meeste assists weet te geven. 

Bij Amin Sarr van sc Heerenveen staat de teller inmiddels ook al op vijf assists en de Zweed kan zomaar gaan verrassen in de Eredivisie. Daar komt bij dat Heerenveen pas acht keer scoorde in de eerste zeven duels, waarmee het duidelijk is dat Sarr bijna altijd zijn ploeggenoten in stelling brengt. Geeft Sarr de meeste assists aan het einde van het seizoen? Dan pak je maar liefst veertien keer je inzet! Voor Joey Veerman en Javairô Dilrosun, die schitteren bij PSV en Feyenoord, staat de odd op 16.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.