'Ik ben niet verantwoordelijk voor alles, maar loop er ook niet voor weg'

'Ik ben niet verantwoordelijk voor alles, maar loop er ook niet voor weg'

29 september - 16:20
37

Ondanks dat Bayern München niet goed aan het seizoen begonnen is, staat de clubleiding pal achter trainer Julian Nagelsmann. Dat laat Bayern bij monde van voorzitter Herbert Hainer weten. Nagelsmann wordt bekritiseerd omdat Bayern van de eerste zeven competitiewedstrijden slechts drie keer wist te winnen.

"We zijn absoluut overtuigd van hem en zullen nog veel successen vieren", zegt Hainer in Duitse media. "Iedereen weet dat we nu echt gas moeten geven. Vrijdag zien we weer een ander team, eentje dat zal winnen." Bayern speelt vrijdag om 20.30 uur thuis tegen Bayer Leverkusen.

Nagelsmann heeft het volste vertrouwen in een ommekeer. "De afgelopen twee weken is mijn naam vrij vaak genoemd en weinig andere namen. Dat laat me koud omdat ik weet dat ik veel te bieden heb. Ik investeer in deze baan en weet ook dat ik de spelers altijd duidelijke instructies geef. Ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor alles, maar ik loop ook niet van mijn verantwoordelijkheid weg." 

"Zolang ik het gevoel heb dat ik iets kan bijdragen zodat we succesvol blijven of weer succesvol worden, schrik ik niet en maak ik me geen zorgen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie