Vervelende boodschap voor Lamprou bij Willem ll: 'Snel de knop omgezet'

Vervelende boodschap voor Lamprou bij Willem ll: 'Snel de knop omgezet'

29 september - 18:14
34

Het besluit van Kevin Hofland om van Kostas Lamprou tweede doelman te maken, kwam vervelend aan bij de Griekse doelman. Spijt van zijn transfer naar Willem ll heeft Lamprou echter niet. 

Lamprou noemt het 'heel speciaal' toen hij afgelopen zomer terugkeerde bij Willem ll. De club nam hem over van PEC Zwolle. "Vijf jaar geleden ben ik hier weggegaan met veel mooie herinneringen. Ik was hier drie seizoenen eerste keeper in de Eredivisie, daar heb ik erg van genoten. Ik had een goede band met het publiek en ik ben blij om hier terug te zijn", zegt Lamprou tegen Voetbal International.

De doelman kon niet alleen naar Willem ll, maar had ook opties in de Eredivisie. "Ik heb vaak genoeg onder in de Eredivisie gespeeld en ik zag juist in de Keuken Kampioen Divisie de uitdaging. Hier spelen we mee voor promotie en is de doelstelling anders. De club spreekt me daarnaast enorm aan. Ik heb hier niet lang over hoeven nadenken", zegt Lamprou.

Toch kreeg niet Lamprou, maar Joshua Smits de voorkeur in het doel. Dat zag Lamprou niet aankomen. "Natuurlijk hield ik er in mijn achterhoofd rekening mee. De trainer wachtte lang met het nemen van een beslissing. Toen ik het hoorde, was het wel een tegenvaller. Ik was er echt niet blij mee, maar na de eerste wedstrijd heb ik de knop omgezet."

Lamprou nam even afstand van het voetbal en ging er daarna weer vol voor. "Ik wilde laten zien dat ik hoor te spelen. Dat de trainer na drie duels alsnog voor mij koos, maakte me heel blij. Het is niet dat ik geen plezier heb als ik niet speel, maar het gevoel is wel beter als je wekelijks onder de lat staat. Ik ben niet teruggekomen naar Willem ll om op de bank te zitten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie