Van Nistelrooij meldt slecht nieuws over De Jong: 'Kan nog aantal weken duren'

Van Nistelrooij meldt slecht nieuws over De Jong: 'Kan nog aantal weken duren'

30 september - 10:31 Laatste update: 10:53
73

Luuk de Jong is voorlopig nog niet terug bij PSV. De spits is zaterdag nog niet van de partij tegen SC Cambuur, verzekert Ruud van Nistelrooij op de persconferentie van vrijdag.

De Jong raakte eind augustus in de return tegen Rangers FC geblesseerd. Van Nistelrooij bevestigt dat het duel met Cambuur te vroeg komt. "Hij traint nog individueel. De hoop was dat hij meteen na de interlandperiode weer zou aansluiten. Dat is niet gelukt", aldus de trainer, die stelt dat De Jong zijn rentree mogelijk nog langer moet uitstellen. 

PSV speelt volgende week donderdag tegen FC Zürich in het kader van de Europa League. "Zürich wordt ook lastig. Het kan nog enkele weken duren. We nemen geen risico's." Fredrik Oppegard en Anwar El Ghazi keren tegen Cambuur al wel terug in de wedstrijdselectie.

Mauro Júnior en Noni Madueke zijn ook op de weg terug. Van Nistelrooij kan niet zeggen of het tweetal voor de start van het WK nog in actie komt. De trainer benadrukt dat hij de grenzen wil opzoeken, maar er niet overheen wil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie