Zet Bayern München of Leverkusen weg terug naar de top in? Mooie odds bij Unibet

Zet Bayern München of Leverkusen weg terug naar de top in? Mooie odds bij Unibet

30 september - 14:00
0

ADVERTORIAL - Bayern München en Bayer Leverkusen zijn allebei niet goed begonnen aan de Bundesliga. Der Rekordmeister is terug te vinden op een vijfde plaats en Leverkusen staat net boven de degradatiestreep op de vijftiende plek. Vrijdagavond staan de onder vuur liggende teams tegenover elkaar. Wie zet met een overwinning de weg omhoog weer in? Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan.

Voor Bayern München kwam de internationale break als geroepen. De laatste overwinning voor de onderbreking dateert alweer van 21 augustus en de laatste speelronde werd er zelfs verloren van FC Augsburg. In München lijken ze het even kwijt te zijn, maar het bestuur heeft het vertrouwen in trainer Julian Nagelsmann uitgesproken. De jonge Duitser moet zijn ploeg dus weer op de rit krijgen na het Oktoberfest en de internationale wedstrijden. Denk jij dat het Bayern München lukt om met drie punten de weg omhoog in te zetten? Dan ontvang je een odd van 1.35. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

De start van Bayer Leverkusen is nog een tandje erger te noemen dan die van de tegenstander van vrijdag. Zij wisten dit seizoen pas één keer te winnen in de Bundesliga. Denk je dat Bayer Leverkusen een stunt weg kan zetten in de Allianz Arena? Dan pak je maar liefst 7.50 keer je inzet. Er is wel één ding wat beide teams gemeen hebben, dat is het gehalte gelijke spelen. Bayern München speelde in de laatste vier wedstrijden drie keer gelijk en Bayer Leverkusen deed dat twee keer in de laatste vier duels. Denk je dat het vrijdagavond hier ook op uitdraait? Dan pak je een een odd van 5.80. Daarnaast werd het in die gelijke spelen geen enkele keer 0-0. Scoren vrijdagavond beide teams ook? Dan staat daar een odd van 1.45 voor.

Qua doelpuntenmakers is er maar één speler die in de afgelopen interlandperiode wist te scoren, Sadio Mané. De Senegalees scoorde tot nu toe drie keer in de competitie en was de enige die voor zijn land scoorde afgelopen weken. Denk jij dat hij ook tegen Leverkusen het net vindt? Dan pak je een mooie odd van 1.97. Bij Bayer Leverkusen hebben ze een echte topspits in de gelederen. Patrik Schick maakte namens Tsjechië furore op het afgelopen EK door onder andere het Nederlands elftal uit te schakelen. In de Bundesliga staat de aanvalsleider inmiddels op twee doelpunten. Denk je dat er daar vrijdag minimaal één bijkomt? Dan pak je een mooie odd van 3.15.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s