Ten Hag levert ook eerste Speler van de Maand in de Premier League

Ten Hag levert ook eerste Speler van de Maand in de Premier League

30-09-2022 14:15 Laatste update: 14:20
18

Marcus Rashford heeft de award voor Speler van de Maand september gekregen. De Engelse aanvaller werd in de Premier League gekozen boven topscorers als Erling Haaland en Ivan Toney. De trainer van Rashford, Erik ten Hag, won de prijs voor Manager van de Maand.

De aanvaller maakte twee doelpunten en gaf twee assists in zijn laatste wedstrijden voor Manchester United. Dat is het resultaat van de teruggekeerde vorm bij de aanvaller. Vorig seizoen beleefde hij geen beste jaargang en leek hij maar niet te kunnen overtuigen in Manchester. Onder manager Ten Hag is Rashford weer helemaal opgebloeid en speelt hij weer regelmatig. Ook het rendement van de aanvaller ging daarmee omhoog.

"Het is een heel goed gevoel om deze prijs te winnen", vertelt Rashford op de clubwebsite. "We zijn het seizoen niet top begonnen, dus dat we nu vier wedstrijden op rij hebben gewonnen is een hele mooie opsteker. De uitdaging voor ons is nu om dit vol te houden en door te blijven gaan met het winnen van wedstrijden."

Rashford is niet de enige Mancunian die in de prijzen viel. Zijn manager Ten Hag werd Manager van de Maand september in de Premier League. Het duo mocht vandaag hun prijs ontvangen, terwijl het team zich aan het voorbereiden is op de wedstrijd van zondag tegen Manchester City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie