Dramatische eerste helft voor Kuyt: ADO 0-3 achter bij rust tegen Jong PSV

30-09-2022 21:04
36

ADO Den Haag is vrijdagavond dramatisch begonnen aan het thuisduel met Jong PSV. Trainer Dirk Kuyt, die bezig is aan stroef seizoen met zijn club, kijkt na een helft spelen al tegen een 0-3 achterstand aan.

Na 23 minuten kwam Jong PSV via Mohamed Nassoh op voorsprong. Zijn doelpunt was er een van ongekende schoonheid. Vlak voor rust sloeg de ploeg van trainer Adil Ramzi nog tweemaal toe. Allebei de keren via centrale verdediger Jenson Seelt.

Mocht ADO het tij in de tweede helft niet kunnen keren, dan zal de druk op Kuyt toenemen. Van de laatste acht competitieduels werd slechts twee keer gewonnen, waaronder wel de knappe overwinning op gedeeld koploper PEC Zwolle. Het programma van de komende weken zal de supporters van ADO niet echt geruststellen. Zo staat op 7 oktober het duel met mede-koploper FC Eindhoven op het programma, waarna op 14 oktober de uitwedstrijd tegen NAC Breda wordt afgewerkt.