Gakpo opent score, AZ en Ajax halen uit? Check de odds boosts van Unibet!

Gakpo opent score, AZ en Ajax halen uit? Check de odds boosts van Unibet!

1 oktober - 13:15 Laatste update: 13:26
0

ADVERTORIAL - Ajax, PSV én AZ komen deze zaterdag in actie in de Eredivisie. Bookmaker Unibet heeft enkele interessante weddenschappen geboost, wat inhoudt dat je een nóg hogere odd voor bepaalde uitkomsten krijgt!

16:30 | SC Cambuur - PSV

PSV gaat op bezoek bij SC Cambuur en natuurlijk zijn de ogen gericht op steraanvaller Cody Gakpo. De vice-captain van de Eindhovenaren heeft zich bij de afwezigheid van Luuk de Jong ontpopt als goalgetter en assist-koning en liet recent ook bij Oranje zien in grootse vorm te verkeren. Als de Eintovenaar de score opent tegen Cambuur en PSV wint, krijg je liefst 7.00 keer je inzet terug bij Unibet!

- PSV wint & Gakpo maakt 1-0: 7.00

18:45 | FC Groningen - AZ

AZ kende een goede fase voor de interlandperiode, met een knappe 2-1 zege op Ajax als afsluiter. Deze lijn wil de ploeg van Pascal Jansen natuurlijk graag voortzetten en een bezoek aan het geplaagde FC Groningen is daar een mooie gelegenheid. Sterspeler Jesper Karlsson zit na een blessure weer bij de selectie en Unibet heeft voor het duel in de Euroborg de volgende weddenschap van een boost voorzien:

- AZ scoort meer dan 2,5 doelpunt: 4.50

20:00 | Ajax - Go Ahead Eagles

Dan Ajax, dat na de teleurstellende nederlaag bij AZ gebrand is op revanche. Het bezoek van Go Ahead Eagles moet daarin uitkomst bieden en voor dit duel heeft Unibet zelfs meerdere weddenschappen geboost. Zo kan je voor een odd van 5.00 inzetten op 'Ajax wint, Steven Bergwijn scoort en beide teams scoren'. Een andere opvallende boost is die rond spits Lorenzo Lucca; als hij de score opent, keer Unibet 5.50 keer je inzet uit. Houd wel even de opstelling in de gaten, want het is absoluut niet zeker dat de Italiaan start.

- Ajax wint & meer dan 3,5 goals: 2.00
- Ajax wint, Bergwijn scoort & beide teams scoren: 5.00
- Lucca maakt het eerste doelpunt: 5.50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s