Cambuur laat PSV alle hoeken van het veld zien: 'Verjaardagscadeautje voor mij'

Cambuur laat PSV alle hoeken van het veld zien: 'Verjaardagscadeautje voor mij'

01-10-2022 18:45
28

Silvester van der Water is door het dolle heen na de overwinning van SC Cambuur op PSV. De aanvaller zorgde in de tweede helft zelf voor de 1-0.

"Dit is mooi, een verjaardagscadeautje voor mij, haha", zegt Van der Water, die vrijdag jarig was, tegen ESPN. "We hebben gevochten met het hele team. We hebben veel commentaar gekregen dat we niet genoeg voetbalden en renden, maar dat hebben we dit keer laten zien."

Van der Water werd uiteindelijk gewisseld omdat hij door maagklachten niet 100% was. "Wat nu? Gewoon doorpakken en in de Eredivisie blijven. Dat blijft het doel. Er zijn nog genoeg wedstrijden, we moeten laten zien wat we kunnen. Lekker knallen."

Van der Water maakte afgelopen zomer de overstap van Orlando City naar Cambuur. "Het eerste seizoen speelde ik veel, maar daarna helemaal niet meer. Ze hebben een andere rechtsbuiten gehaald en de club wilde me verkopen. Het financiële gedeelte is in Amerika wat beter. Daardoor kopen ze andere spelers en kom jij niet aan spelen en mag je verkocht worden. Ik ben net 26 en wil gewoon graag voetballen. Toen kwam Cambuur, een hele mooie club met leuk voetbal. Mijn keuze was snel gemaakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie