Ajax verzuimt koppositie te heroveren: 'Dan schaam je je kapot eigenlijk'

Ajax verzuimt koppositie te heroveren: 'Dan schaam je je kapot eigenlijk'

1 oktober - 22:17
97

Davy Klaassen opende zaterdag nog wel de score voor Ajax, maar na het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles (1-1) stond zijn gezicht op onweer. Zijn doelpunt kan hem achteraf gestolen worden.

"We moeten veel beter dan dit. Voor de 1-0 kregen we al wel wat mogelijkheden, maar als je dan voor staat mag je het nooit meer weggeven. Ik denk dat we genoeg kansen hebben gehad op 2-0, 3-0", stelt Klaassen voor de camera van ESPN.

De Oranje-international probeert de vinger op de zere plek te leggen. "Ik denk dat de veldbezetting niet helemaal perfect was. De verkeerde spelers hielden het breed. Kenneth Taylor en Florian Grillitsch stonden vaker breed dan de buitenspelers. Als we de bal verloren, lag het middenveld daardoor best wel open. Dat deden we niet goed en dat hebben we in de rust aangegeven." 

Klaassen geeft toe dat de 3-0 zege van Cambuur op PSV als 'doping' had moeten werken, maar dat bleek niet het geval. "Het is natuurlijk leuk als je scoort, maar als je thuis 1-1 speelt tegen Go Ahead dan schaam je je kapot eigenlijk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie