Perez ziet irritaties bij Ajax: 'Geweldig van Brobbey, Blind moet sorry zeggen'

Perez ziet irritaties bij Ajax: 'Geweldig van Brobbey, Blind moet sorry zeggen'

3 oktober - 07:47
146

De irritaties liepen zaterdagavond in de slotfase van het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles op bij Ajax, constateren Marciano Vink en Kenneth Perez. De ESPN-analisten vinden het een goede zaak dat spelers elkaar de waarheid durven te zeggen.

Een moment met Brian Brobbey en Daley Blind sprong eruit voor Vink en Perez. De twintigjarige spits reageerde geïrriteerd na een slechte pass van zijn twaalf jaar oudere ploeggenoot, die antwoordde met een licht wegwerpgebaar. "Op een gegeven moment zag je de frustratie bij groeien bij Brobbey", aldus Vink bij ESPN.

"Je ziet natuurlijk heel vaak dat spelers een duimpje opsteken. Maar hier zie je hem gebaren naar Blind van: wat doe je? Blind is vervolgens ook geïrriteerd richting Brobbey. Normaliter steken al die spelers een duim op..."

"Mag ik even?", haakt Perez in. "Ik vind het geweldig wat Brobbey doet! Als spits wil je gewoon bruikbare ballen hebben. Blind moet niet zo reageren, die bal moet gewoon beter en hij moet sorry zeggen. Natuurlijk is er hiërarchie: Blind is een routinier en heel belangrijk voor al zijn trainers, dus hij zal Brobbey wel even een snotneus vinden. Maar dit was een waardeloze bal. Ik vond het eerlijk gezegd goed van Brobbey."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie