Prachtgoal Van der Water tegen PSV krijgt speciaal plekje: 'Een van mooiste ooit'

Prachtgoal Van der Water tegen PSV krijgt speciaal plekje: 'Een van mooiste ooit'

3 oktober - 08:02 Laatste update: 09:07
9

Het afstandsschot waarmee Silvester van der Water SC Cambuur afgelopen zaterdag op voorsprong bracht tegen PSV, heeft een speciaal plekje gekregen bij de aanvaller. De linkspoot, die met 3-0 won van de Eindhovenaren, maakte zelden een mooier doelpunt.

Cambuur rekende zaterdag voor het eerst in de clubgeschiedenis af met de PSV. De openingstreffer kwam op naam van Van der Water, die met een schot van afstand PSV-doelman Walter Benítez verschalkte.

Na afloop van het duel, dat beslist werd door late treffers van Mitchell Paulissen en Sai van Wermeskerken, stond de recordaankoop van Cambuur in gesprek met De Telegraaf nog eens stil bij zijn prachtige doelpunt. "Deze zit wel in mijn persoonlijke top-vijf. Het is een van mijn mooiste goals ooit."

De huidige nummer vijftien van de Eredivisie baarde tegen PSV opzien met een grote hoeveelheid vechtlust, iets wat ze vooraf mee hadden gekregen van trainer Henk de Jong. "De trainer had ons vooraf taken gegeven en alles uitgestippeld. Hij zei: Knallen jongens, en beloon jezelf gewoon een keer."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie