'Het was zeker niet mijn bedoeling om Brobbey op deze manier te raken'

'Het was zeker niet mijn bedoeling om Brobbey op deze manier te raken'

3 oktober - 09:42 Laatste update: 11:46
61

Tijjani Reijnders is één van de revelaties bij koploper AZ, maar kwam twee weken geleden ook negatief in het nieuws: in de tweede helft van het gewonnen thuisduel met Ajax haalde hij Brian Brobbey van achteren neer. Tot zijn eigen verrassing kwam Reijnders weg met geel.

Reijnders wilde een counter van Ajax onschadelijk maken en daarvoor moest Brobbey naar de grond worden gehaald. "Maar ik raakte hem harder dan verwacht", reageert de middenvelder van bij het ESPN-programma De Voetbalkantine.

"Ik schrok ervan. Ik had nooit de intentie om hem geblesseerd te trappen", vervolgt Reijnders. "Gelukkig kwam ik weg met geel. Het had ook wel rood kunnen zijn. Ik dacht eerlijk gezegd ook dat ik rood zou krijgen, want scheidsrechter Bas Nijhuis wachtte even. Gelukkig mocht ik blijven staan."

Brobbey had enkele dagen last van een pijnlijke enkel en liet optekenen dat hij 'nog nooit zo is getrapt'. Een berichtje van Reijnders kreeg de Ajax-spits niet meer. "We hebben geen contact gehad", aldus de AZ'er. "Maar het was zeker niet mijn bedoeling om hem op deze manier te raken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie