'PSV moet zich diep schamen, dit is waarom deze ploeg nog niet aan de top staat'

'PSV moet zich diep schamen, dit is waarom deze ploeg nog niet aan de top staat'

3 oktober - 09:54
120

Willy van de Kerkhof heeft zaterdagavond met verbijstering naar de blamage van PSV tegen SC Cambuur gekeken. Het werd 3-0 in Leeuwarden. De oud-international is er ziek van.

"Het best kunnen we er maar niks van zeggen...", verzucht Van de Kerkhof bij Omroep Brabant. Hij kan niet geloven dat de spelers die twee weken geleden nog met 4-3 van Feyenoord wonnen, ineens zo diep wegzakken. "Als je de matige inzet en het spelniveau van PSV zaterdag zag, tegen een van de degradatiekandidaten in de Eredivisie dit jaar... Je moet je diep schamen om zulk spel op de mat te leggen!"

Van de Kerkhof vervolgt: "Het is te triest voor woorden dat een elftal op dit niveau zich zo laat afslachten door Cambuur. Dit mag niet gebeuren, ik heb hier geen woorden voor. Ik ben er dit weekend echt ziek van geweest. Dit kan toch niet? Op dit niveau mag je van dit soort ploegen in ieder geval niet verliezen. Van ploegen in het rechterrijtje moet je toch alle wedstrijden kunnen winnen? Dat is waarom dit PSV nog niet aan de top staat."

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij moet aan de bak, stelt de oud-international. "Wij zijn nog niet op dat niveau waar we willen en denken te zijn. Er is werk aan de winkel voor Van Nistelrooij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie