Pusic geeft duidelijkheid over gebaren richting uitvak na NEC-Feyenoord

Pusic geeft duidelijkheid over gebaren richting uitvak na NEC-Feyenoord

03-10-2022 20:21 Laatste update: 20:37
73

Marino Pusic heeft uitleg gegeven over zijn houding richting het uitvak met Feyenoord-supporters na de uitwedstrijd tegen NEC (1-1). Hij zou zich boos hebben gedragen en een aantal gebaren richting de fans hebben gemaakt. De aanhang was daar nogal verbolgen over, maar volgens Pusic is dat niet nodig.

"Ik vind dat de selectie altijd de meegereisde supporters moet bedanken bij een uitwedstrijd", vertelt Pusic na een vraag van een Feyenoord-fan. "Ook als je dan de volle laag krijgt moet je niet zomaar weglopen, maar je moet dat met elkaar als mannen ontvangen. We doen het voor de supporters, maar het is natuurlijk nooit leuk als je kritiek krijgt." De supporters zouden aan de spelers gevraagd hebben om richting het uitvak te komen en vervolgens zouden diezelfde fans boze woorden hebben geroepen richting de selectie.

De boosheid van Pusic was volgens hem ook doordat hij de selectie wilde steunen. "Het is nog een vrij jonge selectie en ik wilde de jongens een hart onder de riem steken. We spelen veel wedstrijden in een korte periode en die spelers hebben dat vertrouwen gewoon nodig. Kritiek hoort erbij en dat is goed, maar samen zijn we immers sterker."

Feyenoord verzuimde zondag om over PSV en Ajax heen te wippen door het 1-1 gelijkspel in Nijmegen. Aanstaande donderdag spelen de Rotterdammers weer. Dan wacht een uitwedstrijd tegen FC Midtjylland in de poulefase van de Europa League.