Vermoedelijke XI Ajax: viertal naar de bank verwezen, Kudus keert terug in basis

Vermoedelijke XI Ajax: viertal naar de bank verwezen, Kudus keert terug in basis

04-10-2022 06:44 Laatste update: 09:27
140

De vermoedelijke opstelling van Ajax voor de Champions League-wedstrijd tegen SSC Napoli kent weinig verrassingen. Alfred Schreuder doet een beroep op dezelfde elf namen als tijdens het laatste Champions League-duel met Liverpool (2-1).

Florian Grillitsch, Lucas Ocampos, Brian Brobbey en Davy Klaassen, die tegen Go Ahead Eagles (1-1) begonnen, zitten tegen Napoli weer op de reservebank, claimt het Algemeen Dagblad. Op het middenveld keren Edson Álvarez en Steven Berghuis terug in de basis, voorin krijgen Steven Bergwijn en Mohammed Kudus de voorkeur.

In de achterhoede heeft Schreuder vastigheid gevonden. Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind vormen de laatste linie, met Remko Pasveer achter hen. Napoli begint naar verluidt met dezelfde elf als afgelopen weekend tegen Torino, waar met 3-1 van werd gewonnen. 

Ajax en Napoli trappen om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdammers hebben drie punten uit twee wedstrijden, Napoli gaat aan kop in Groep A met zes punten.

Vermoedelijke opstellingen:
Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn
Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mário Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia