'Overtuigd dat we met Ajax, PSV en Feyenoord kunnen concurreren, is de realiteit'

'Overtuigd dat we met Ajax, PSV en Feyenoord kunnen concurreren, is de realiteit'

4 oktober - 07:43 Laatste update: 08:21
44

Bij AZ heerst het gevoel dat er dit seizoen serieus geconcurreerd kan worden met de traditionele top-drie, stelt Milos Kerkez. De Alkmaarders zijn als enige ploeg nog ongeslagen na acht Eredivisie-speelrondes.

AZ voert met twintig punten de ranglijst aan. "We hebben van Ajax gewonnen en ik ben er van overtuigd dat we met hen, maar ook met PSV en Feyenoord kunnen wedijveren", stelt Kerkez tegenover De Telegraaf. "Dat is voor mij niet eens een vraag, het is gewoon de realiteit." De Hongaar beleefde een 'droomweek', door Duitsland te verslaan bij zijn debuut voor de nationale ploeg van Hongarije en de koppositie te grijpen met AZ.

In Leipzig bezorgde Kerkez Bayern München-ster Serge Gnabry een vervelende avond. "Ik ben altijd honderd procent klaar, voor mij maakt het niet uit of ik tegen Gnabry moet spelen of iemand anders. Ik doe gewoon mijn best. Hij had het in ieder geval moeilijk. Misschien had hij een slechte dag…" De vleugelverdediger blijft met beide benen op de grond na de voor hem geweldige start van de herfst. "Ik krijg van mijn vader nooit de gelegenheid om te gaan zweven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie