Vraagtekens bij 'onhandelbare' Cillessen: 'Hij zegt nooit veel, altijd afwezig'

Vraagtekens bij 'onhandelbare' Cillessen: 'Hij zegt nooit veel, altijd afwezig'

04-10-2022 08:10
171

Wesley Sneijder kan zich vinden in de woorden van Rafael van der Vaart over Jasper Cillessen. De recordinternational van het Nederlands elftal benadrukt dat de NEC-doelman zich in de Oranje-kleedkamer afzijdig houdt.

Van der Vaart noemde Cillessen zondagavond een 'naar mannetje' en 'oncollegiaal'. Bij Veronica Offside wordt Sneijder navraag gedaan naar de woorden van Van der Vaart. "Jasper zei nooit zoveel, hij was heel erg afwezig", stelt hij. "Jasper is een jongen die op zichzelf is en niet veel praat. Misschien heeft Rafael iets directs met hem meegemaakt, dat weet ik niet."

Wilfred Genee heeft geluiden gehoord dat Cillessen 'niet te genieten' is als tweede keeper. De NEC-sluitpost zou in dat geval 'onhandelbaar' zijn. "Dan moet je hem eigenlijk niet meenemen naar het WK", is Wim Kieft duidelijk. "Straks maakt hij twee fouten, dan moet hij wel tweede of derde keeper zijn."

In navolging van Kieft spreekt ook Valentijn Driessen zich uit over Cillessen. "Je hoort wel vaker dat hij niet zo goed in de groep ligt. Het is een beetje een einzelgänger."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie