Slot neemt Feyenoord-viertal niet mee naar Denemarken en geeft tekst en uitleg

Slot neemt Feyenoord-viertal niet mee naar Denemarken en geeft tekst en uitleg

05-10-2022 18:36
98

Arne Slot laat Ezequiel Bullaude, Quilindschy Hartman, Mimeirhel Benita en Mohamed Taabouni bewust buiten zijn selectie voor het treffen met FC Midtjylland. De Feyenoord-trainer wil namelijk dat de vier spelers van het eerste elftal minuten gaan maken bij het Onder 21-elftal.

Feyenoord speelt donderdagavond in Denemarken tegen Midtjylland. Er staat veel op het spel bij dat Europa League-treffen, maar toch kiest Slot ervoor om niet al zijn spelers te selecteren. Bullaude, Hartman, Benita en Taabouni gaan zaterdag namelijk in actie komen met de beloften, tegen Willem II O21. Slot geeft eerst tekst en uitleg over de situatie van Bullaude.

"Steeds maar drie-tegen-drie met de reserves is niet goed voor de ontwikkeling van Ezequiel", laat de coach optekenen door RTV Rijnmond. "Ik wil hem een volledige wedstrijd zien, zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten."

"Hartman heeft corona gehad", vervolgt Slot zijn uitleg. "Dat virus is dus helaas weer terug. Ik wil zien wat dat met hem heeft gedaan en daarom zit hij zaterdag bij de wedstrijdselectie van Onder 21. Benita heeft twee andere rechtsbacks voor hem in de pikorde."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie