Max verklaart PSV-misstap tegen Cambuur: 'We weten dat het niet goed genoeg was'

Max verklaart PSV-misstap tegen Cambuur: 'We weten dat het niet goed genoeg was'

5 oktober - 21:06 Laatste update: 21:26
131

PSV speelt donderdagavond tegen FC Zürich. Het Europa League-duel volgt snel na de pijnlijke 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur van afgelopen zaterdag. Linksback Philipp Max blikte woensdag nog even terug op die misstap. 

Max zag na afloop een beroerde stemming in de kleedkamer. "We waren natuurlijk allemaal heel teleurgesteld en ontevreden. We wilden de lijn van Feyenoord doortrekken, maar dat is helaas niet gelukt. We weten dat het niet goed genoeg was, en dat hebben we geanalyseerd. We wisten dat we er niet genoeg energie in hebben gelegd", aldus de Duitser in gesprek met Voetbal International op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Zürich. 

Dat de Eindhovenaren niet lang de tijd hebben om te rouwen en reflecteren, ziet ook Max. "Bij het begin van de nieuwe week moest de focus weer op Zürich komen te liggen. Nu willen we allemaal een ander gezicht tonen, daar hebben we veel energie en motivatie ingestopt deze week. We moeten allemaal samenwerken. Als we dat doen, hebben we al laten zien dat we veel kansen kunnen creëren en doelpunten kunnen maken."

Of PSV lering heeft getrokken uit de nederlaag tegen Cambuur, zal donderdagavond om 18.45 uur uur moeten blijken. Max voorspelt een gelijkopgaand duel met de Zwitsers, die laatste staan in groep A. "Zürich staat er momenteel niet goed voor, maar vorig jaar hadden ze echt een topseizoen. Het wordt morgen een moeilijke wedstrijd, het zal dicht bij elkaar liggen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie