Ook spelers Midtjylland schrikken van Feyenoord-aanhang: Dit is niet oké

Ook spelers Midtjylland schrikken van Feyenoord-aanhang: "Dit is niet oké"

7 oktober - 11:12
118

Ook de spelers van FC Midtjylland spreken schande van de ongeregeldheden tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord (2-2). Gustav Isaksen, maker van de aansluitingstreffer, merkte al tijdens de wedstrijd dat er commotie was.

De stewards en Deense politie moesten meerdere keren ingrijpen om de rust en orde in de HCM Arena te herstellen. Isaksen voelde de onrust. "Als we over het veld rennen, krijgen we veel niet mee. Maar dat er iets aan de hand was, was duidelijk merkbaar", zegt Isaksen tegen Ekstra Bladet. "Ik hoorde het stadion gek worden. Overal gebeurde wat. Het was niet leuk, voor zowel de supporters als de spelers. Helaas kunnen wij er weinig aan doen."

"Dit is niet oké", benadrukt de aanvaller van Midtjylland. "Veel gezinnen en kinderen zaten vlakbij. Ik heb medelijden met de mensen die naar het stadion kwamen om een goede voetbalwedstrijd te zien."

Volgens Deense media waren zo'n tweeduizend Feyenoord-supporters afgereisd naar Herning, maar slechts zevenhonderd waren welkom in het uitvak. Een grote groep fans bleek kaartjes te hebben bemachtigd tussen het thuispubliek. Enkele honderden Nederlanders zouden op de verkeerde plek hebben gezeten. Daarvan zochten zo'n 75 mensen de confrontatie met de Midtjylland-aanhang. Het ging zowel in als buiten het stadion mis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie