KKD en Eredivisie trappen weer af! Hoge odds voor goal Pepi en winst MVV

KKD en Eredivisie trappen weer af! Hoge odds voor goal Pepi en winst MVV

07-10-2022 14:00

ADVERTORIAL - De vrijdagavond staat voor de deur en dat betekent weer mooie affiches op de Europese velden. Onder andere in de Eredivisie, Bundesliga en Keuken Kampioen Divisie staan weer mooie wedstrijden klaar. Bookmaker Unibet heeft een aantal mooie odds klaarstaan voor deze topduels.

FC Groningen - RKC Waalwijk: Ricardo Pepi scoort (3.00)

Vrijdagavond trapt de Eredivisie af met een mooi affiche in het hoge Noorden. FC Groningen neemt het op tegen RKC Waalwijk. De Brabanders zijn bezig aan een goed seizoen en staan op de negende plaats in de Eredivisie. FC Groningen haalde twee punten minder dan de ploeg uit Waalwijk. De manschappen van Frank Wormuth staan met acht punten twaalfde op de ranglijst. Wel heeft FC Groningen een ware goalgetter binnen gehaald. Ricardo Pepi is op schot, hij scoorde al twee wedstrijden op rij het enige doelpunt voor de Groningers. Lukt het de Amerikaan om ook tegen RKC Waalwijk te scoren. Dan pak je 3.00 keer je inzet!

TSG Hoffenheim - Werder Bremen: TSG Hoffenheim wint (1.97)

Ook in de Bundesliga wordt vrijdagavond al gevoetbald. De nummer vijf van de ranglijst, TSG Hoffenheim neemt het op tegen de nummer acht, Werder Bremen. De thuisploeg is ongeslagen in hun laatste drie wedstrijden in de Duitse competitie en heeft het thuisvoordeel tegenover de promovendus. Denk je dat het de oude club van Alfred Schreuder gaat lukken om vrijdagavond te winnen? Dan staat daar een mooie odd van 1.97 voor.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Jong AZ Alkmaar - NAC Breda: NAC wint (2.25)

Het tweede elftal van de Alkmaarders gaat vrijdag hetzelfde proberen als het eerste elftal donderdag deed, de drie punten in huis houden. Maar het gaat niet zo goed bij Jong AZ. De laatste drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gingen allemaal verloren en de laatste overwinning was op 5 september tegen FC Dordrecht. NAC wist onlangs nog te winnen van Jong FC Utrecht, waardoor de Bredanaren een plekje hoger staan op de ranglijst. Denk je dat het NAC ook lukt om in Alkmaar te winnen? Dan krijg je 2.25 keer je inzet!

TOP Oss - MVV Maastricht: MVV wint (3.00)

De nummer vier MVV neemt het vrijdagavond op tegen de nummer 13 TOP Oss. De Limburgers hebben de laatste drie wedstrijden winnend afgesloten en zijn daarmee flink gestegen op de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. De Brabanders komen terug van een overwinning op Helmond Sport, maar in de wedstrijden daarvoor werd twee keer op rij verloren. TOP Oss wist überhaupt nog maar één van de vier thuiswedstrijden winnend af te sluiten dit seizoen. Lukt het MVV ook om de punten weg te snoepen uit OSS? Dan krijg je daar 3.00 keer je inzet voor!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.