Daley Blind krijgt eigen docuserie: 'Kijk trots naar mijn nog lopende carrière'

Daley Blind krijgt eigen docuserie: 'Kijk trots naar mijn nog lopende carrière'

7 oktober - 13:42
120

Daley Blind krijgt zijn eigen documentaire op Videoland. In de tweedelige serie 'Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan' vertelt de 32-jarige verdediger van Ajax onder meer over hoe hij omging met zijn hartstilstand, maakt RTL vrijdag bekend.

Blind kreeg op 10 december 2019 in het Champions League-duel met Valencia last van duizeligheid. Later bleek hij met een ontstoken hartspier te kampen en moest een defibrillator bij hem worden aangebracht. Na enkele bewogen maanden maakte de 94-voudig international zijn rentree.

"Ik heb lang gewacht met het delen van mijn verhaal en had ook niet altijd de behoefte om dat te doen", laat Blind weten. "Tot ik benaderd werd voor deze docu en erkende dat ik een mooie carrière heb met een bijzondere gebeurtenis. Ik kijk trots naar mijn nog steeds lopende carrière en hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan inspireren."

Daley Blind: Nooit Meer Stilstaan is vanaf 1 november 2022 te zien bij Videoland. Naast de Ajax-routinier zelf komen onder meer zijn ouders, vrouw en zussen aan het woord, alsmede bondscoach Louis van Gaal, Erik ten Hag, Frank de Boer en Christian Eriksen. De première is op 17 oktober in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie