Buijs zag Feyenoord-obsessie langzaam verdwijnen: 'Is een stuk minder geworden'

Buijs zag Feyenoord-obsessie langzaam verdwijnen: 'Is een stuk minder geworden'

08-10-2022 14:26
17

Danny Buijs kan niet met volle overtuiging zeggen dat hij ooit terug zal keren bij Feyenoord als trainer. De huidige oefenmeester van KV Mechelen heeft niet meer de liefde en obsessie voor de club waar hij als jonge jongen zo mee bezig was.

Buijs speelde tussen 2006 en 2008 voor de Rotterdammers. Voor de middenvelder een droom die uitkwam. Naarmate de jaren verstreken voelde Buijs, die nog altijd vaak in verband wordt gebracht met een terugkeer naar De Kuip, zijn liefde en obsessie voor Feyenoord afnemen. 

"Mijn liefde is wel anders en minder geworden. Als kleine jongen zat ik er helemaal in, zeker toen ik mijn puberteit zat, dat is een stuk minder geworden. Als kleine jongen wilde ik per se in Feyenoord 1 komen te voetballen en ooit op de Coolsingel staan. Nu is het geen obsessie meer", aldus Buijs bij Veronica Offside

Buijs maakte afgelopen zomer de overstap van FC Groningen naar Mechelen, waar hij wisselvallig aan het seizoen begonnen is. De club staat na tien speelrondes op de twaalfde plaats. Zondag staat het duel met Anderlecht op het programma.