Perez kaart probleem bij PSV aan: 'Hij kan totaal niet communiceren'

Perez kaart probleem bij PSV aan: 'Hij kan totaal niet communiceren'

10-10-2022 12:57
61

Ibrahim Sangaré speelde tegen sc Heerenveen (0-1) ondermaats, oordelen Arnold Bruggink en Kenneth Perez. Volgens het duo moet de middenvelder meer zijn stempel drukken bij PSV.

Sangaré zag een transfer naar Engeland in de afgelopen transferperiode afketsen. De 24-jarige middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhovne. "Hij komt nu wel in een fase waarin hij een elftal mee moet nemen", stelt Bruggink bij het ESPN-programma Dit was het Weekend. De analist vond de Ivoriaan onder diens niveau spelen in Friesland. "Of het concentratie is of niet, hij laat het echt allemaal gebeuren. Hij begon slecht aan de wedstrijd... Ziekenhuisballen naar medespelers. Zo van: kijk maar wat je met de bal doet."

Bruggink is van mening dat Sangaré zich na rust herpakte. Maar: "Als hij naar Engeland wil, dan moet hij PSV ook echt op sleeptouw nemen. Zeker met het oog op de positie waar hij speelt." Perez kaart een ander probleem van de Ivoriaan aan. "Hij kan totaal niet communiceren, heb ik begrepen. Hij spreekt geen enkele taal, behalve Frans. Dat spreken de meesten bij PSV niet."