Twente dichtbij verlenging met jeugdexponent: contract tot 2025 in de maak

Twente dichtbij verlenging met jeugdexponent: contract tot 2025 in de maak

12-10-2022 12:45
12

FC Twente en Daan Rots staan op het punt om met elkaar te verlengen, zo meldt Tubantia. De 21-jarige aanvaller is dichtbij een contract tot medio 2025, met nog één optiejaar daarbovenop.

Het huidige contract van Rots loopt nog tot en met 2023. De vleugelaanvaller speelt al sinds de jeugd voor De Tukkers en brak afgelopen seizoen definitief door in de Grolsch Veste. De afgelopen weken moest hij toekijken vanaf de bank, omdat concurrent Vaclav Cerny de voorkeur kreug van trainer Ron Jans. 

Cerny kreeg afgelopen zondag de rode kaart in het duel met Feyenoord (2-0 verlies) en is daardoor twee duels geschorst. Rots zal om die reden aanstaande zondag tegen FC Groningen naar alle waarschijnlijkheid starten in de basis. 

Sadilek
Of Jans tegen Groningen ook weer kan beschikken over Michal Sadílek, is nog onduidelijk. De middenvelder, die de hele maand september niet in actie kwam vanwege een liesblessure, stond woensdagochtend wel weer op het traingingsveld. Sadilek deed een groot deel van de training mee, zo meldde Tubantia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie