FC Twente verlengt met 'geweldig voorbeeld': 'Hij heeft een geweldige drive'

FC Twente verlengt met 'geweldig voorbeeld': 'Hij heeft een geweldige drive'

12-10-2022 19:28
15

FC Twente heeft het contract van Daan Rots opengebroken en verlengd. De 21-jarige aanvaller blijft tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar, verbonden aan de nummer vijf van de Eredivisie.

Het contract van Rots liep aanvankelijk na dit seizoen af. De buitenspeler speelt sinds 2012 in de jeugdopleiding van Twente en maakte vorig jaar de overstap naar de hoofdmacht. Tot dusver speelde hij 52 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij vijf keer scoorde en vijf assists gaf. "Ik kan alleen maar trots zijn", reageert Rots op de clubkanalen.

"Van jongs af aan kom ik bij de club, ik ben opgegroeid in een echte FC Twente-familie. De club heeft vertrouwen in mij en dat wil ik graag terugbetalen", vervolgt hij. "Ik ben de laatste jaren een completere voetballer geworden bij FC Twente en ik heb bewezen dat ik het niveau van de Eredivisie aan kan."

Algemeen directeur Jan Streuer is eveneens blij met de contractverlenging. "Daan is met zijn inzet en mentaliteit een geweldig voorbeeld voor jonge spelers die iets willen bereiken", zegt hij. "Hij heeft zich als jonge regionale speler prima in de ploeg gespeeld. Het is mooi om te zien dat Daan een volgende stap heeft gezet en dat hij langer voor de club behouden blijft. Daan heeft een geweldige drive."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie