Feyenoord en AZ in Europa: check de hoge odds voor scorende middenvelders!

Feyenoord en AZ in Europa: check de hoge odds voor scorende middenvelders!

13-10-2022 12:00 Laatste update: 15:09

ADVERTORIAL - Komende zondag spelen ze tegen elkaar, maar donderdagavond zullen Feyenoord en AZ om 18.45 eerst hun Europese duels afwerken. De Rotterdammers treffen FC Midtjylland in de eigen Kuip, terwijl de Alkmaarders naar Cyprus zijn afgereisd om het op te nemen tegen Apollon Limassol. Unibet heeft weer mooie odds voor je klaargezet!

Feyenoord – FC Midtylland

Afgelopen week zag het er bij rust allemaal nog rooskleurig uit voor Feyenoord, maar na het laatste fluitsignaal stond de uitslag van 2-2 op het scorebord tegen Midtjylland. Dat de wereld er in uitwedstrijden een stuk anders uitziet dan in de eigen Kuip, is een understatement. De Rotterdammers kregen dit seizoen nog geen doelpunt tegen in de eigen vesting en scoorde er de laatste tien Europese thuiswedstrijden minimaal twee keer. Voor een cleansheet van Feyenoord krijg je 2.75, voor een minimum van twee thuisgoals 1.50 en voor een winstpartij staat 1.63 op Unibet.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Dé man in vorm bij Feyenoord is Orkun Kökcü. De aanvoerder kwam in de wedstrijden tegen Midtylland en FC Twente tot scoren en deed dit twee keer uit een dode spelsituatie. Voor een doelpunt van de Turk krijg je 3.25 op Unibet, in combinatie met een overwinning van de Stadionclub zelfs 3.95. Die odd kan zelfs nog een stuk hoger worden, aangezien de bookmaker een promotie heeft lopen. Bij elke Bet Builder weddenschap - een weddenschap waarbij je twee spel-opties uit één wedstrijd combineert - van een Europese wedstrijd krijg je nog eens een extra 25%, wat betekent dat de odd dan 4.69 wordt!

Naast Kökcü zijn de ogen ook zeker op spits Santiago Gimenez gericht. De Mexicaan weet meestal te overtuigen, maar afgelopen weekeinde tegen FC Twente maakte hij een mindere beurt. Hij kreeg legio aan kansen, maar wist deze mede door een goed keepende Lars Unnerstal niet te benutten. Dat hij veel in scoringpositie komt en een neusje voor de goal heeft is de overige wedstrijden daarentegen wel gebleken. Voor een doelpunt van de spits krijg je 2.10, minimaal twee schoten op doel van zijn voet levert je 2.25 op.

Voor de echte waaghalzen kan je ook nog gaan voor een doelpunt van David Hancko. De Slowaak die zowel in het centrum van de verdediging als op linksback uit de voeten kan, wist in zijn laatste twee wedstrijden in De Kuip tot scoren te komen. Voor een goal van de verdediger krijg je liefst 6.25 bij de bookmaker.

Apollon Limassol – AZ

De druk zit er bij AZ een stuk minder op dan bij Feyenoord. De Alkmaarders wonnen tot nu toe alle groepswedstrijden en zijn bij een overwinning al zeker van de knock-out fase van de Conference League. Vorige week stonden beide ploegen al tegenover elkaar. AZ won weliswaar met 3-2, maar het ging niet geheel van een leien dakje tegen de Cyprioten. De winnende goal kwam zelfs pas vijf minuten voor tijd tot stand, door good old Jesper Karlsson. Voor een nieuwe goal van de Zweed krijg je 2.70 op Unibet.

Tot nu toe is Dani de Wit dé man aan de kant van de ploeg van Pascal Jansen. De aanvallende middenvelder kwam in alle groepswedstrijden tot scoren en neemt ook de strafschoppen. Voor opnieuw een goal van de oud speler van Ajax krijg je liefst 3.65 bij de bookmaker.

Voor Apollon zit er donderdagavond maar één ding op. De ploeg uit Cyprus zal moeten winnen om nog zicht te houden op een plek bij de eerste twee. Er zal dus moeten worden gescoord, iets wat in het vorige treffen tussen de twee ploegen ook gebeurde. Wanneer beide teams een goal maken, krijg je 1.83 op Unibet. Aangezien Apollon dus moet komen maar AZ de betere ploeg is, zou je voor de longshot bet kunnen gaan van een gelijkspel bij de rust en overwinning van AZ waarbij je voor elke ingezette euro 4.80 terug krijgt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.