Trefzekere Lozano: 'Het was heel moeilijk tegen een sterke ploeg als Ajax'

Trefzekere Lozano: 'Het was heel moeilijk tegen een sterke ploeg als Ajax'

13-10-2022 12:37 Laatste update: 13:05
89

Hirving Lozano is dolblij met de 4-2 overwinning van zijn Napoli op Ajax. De voormalig PSV'er was verantwoordelijk voor de vroege 1-0 en gaf daarmee het startschot voor een mooie voetbalavond voor de Italiaanse club.

"Het was een geweldige wedstrijd, het hele team heeft goed gespeeld", aldus de Mexicaanse aanvaller in gesprek met Sky Italia. "Ik ben heel blij met deze overwinning en met mijn doelpunt. We zijn allemaal heel blij dat we geschiedenis hebben geschreven. Het was heel moeilijk tegen een sterke ploeg als Ajax."

De Napolitanen plaatsten zich woensdag met vier Champions League-overwinningen op rij voor de knock-outfase. In totaal scoorde de ploeg van trainer Luciano Spalletti hierin liefst zeventien keer. In de CL-geschiedenis wist alleen Juventus in 1995 (14 keer) vaker te scoren in de eerste vier groepsduels. 

Komende zondag moet de koploper van de Serie A opnieuw aan de bak. Dan staat het uitduel met Bologna op het programma. Op 26 oktober komt Rangers FC, dat woensdag met 1-7 van Liverpool verloor, op bezoek.