'Chelsea plundert Bundesliga en is van plan met honderden miljoenen te smijten'

'Chelsea plundert Bundesliga en is van plan met honderden miljoenen te smijten'

13-10-2022 19:40 Laatste update: 20:04
18

Chelsea is op rooftocht in de Bundesliga. Naast Christopher Nkunku moeten ook Josko Gvardiol én Jude Bellingham naar Stamford Bridge komen, meldt Sport Bild.

Chelsea pompte in de voorbije zomer al veruit de meeste miljoenen in de transfermarkt, maar is nog lang niet klaar. De Amerikaanse clubeigenaar Todd Boehly (foto) is met zijn team druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2023/2024. The Blues zetten hoog in: RB Leipzig-aanvaller Nkunku is al voor vijf seizoenen gecontracteerd, maar ook ploeggenoot Gvardiol én Bellingham staan hoog op de lijst, klinkt het vanuit Duitsland.

De belangstelling van Chelsea voor RB Leipzig-verdediger Gvardiol is niet nieuw, want in de zomer was er al sprake van een naderend akkoord. De twintigjarige verdediger uit Kroatië moet liefst 90 miljoen euro kosten. Ook zet Chelsea in op de komst van Bellingham. De Londenaren zouden bereid zijn om 100 miljoen euro neer te tellen voor de Engelse middenvelder (19). Zijn club Borussia Dortmund eist volgens Sport Bild minstens 120 miljoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie