Topscorer Vente op jacht naar overwinning met Roda: check nu het KKD-rijtje!

Topscorer Vente op jacht naar overwinning met Roda: check nu het KKD-rijtje!

14-10-2022 12:00

ADVERTORIAL - Vrijdagavond gaat speelronde elf van de Keuken Kampioen Divisie alweer van start. VoetbalPrimeur heeft een nieuw KKD-rijtje voor je klaargezet met weddenschappen die voorzien zijn van een hoge odd. Unibet heeft daarnaast een promotie lopen waarbij je elke week een gratis free bet ontvangt voor wedstrijden in de KKD!

Telstar – Roda JC: Vente scoort en Roda JC wint de wedstrijd (3.45)

In het Noord Hollandse IJmuiden treffen Telstar en Roda JC elkaar vrijdagavond. De bezoekers hebben een mooie week achter de rug, met de derbywinst op VVV-Venlo. In Kerkrade werd het maar liefst 4-1 voor de geel-zwarten. Dat de ploeg van trainer Jurgen Streppel met goede moed afreist naar het noorden, staat dan ook buiten kijf.

Dé man van het moment aan de kant van Roda is Dylan Vente. De voormalig Feyenoord-spits voert de topscorerslijst van de KKD aan met liefst tien doelpunten, vier meer dan de nummer twee Sven Braken van VVV. Een week geleden maakte de geboren Rotterdammer nog een werelddoelpunt: met een halve omhaal was hij VVV-doelman Ennio van der Gouw te machtig. Wint Roda de wedstrijd van Telstar met een doelpunt van Vente? Dan krijg je daar liefst 3.45 voor terug.

Elke week een free bet op weddenschappen uit de KKD!

Unibet heeft daarnaast nog een interessante promotie lopen waarbij je elke week een free bet van €5 kunt ontvangen. Deze free bet kan je inzetten op elke Bet Builder weddenschap uit de KKD, dat zijn samengestelde weddenschappen zoals die van een goal van Vente en overwinning van Roda zoals in de alinea hierboven.

Meer Free Bets ontvangen? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

MVV MaastrichtJong PSV: MVV wint de wedstrijd (2.65)

MVV is bezig aan een verrassende streak in de KKD. Een blik op de ranglijst verraadt dat de Limburgers momenteel een knappe derde positie bekleden. Dat alles komt door de indrukwekkende reeks met winstpartijen tegen achtereenvolgens Jong Ajax (4-1), FC Dordrecht (1-2), Willem II (3-2) en Top Oss (0-1).

Met Jong PSV treft MVV een elftal met zeer wisselende resultaten. Goede prestaties als overwinningen op ADO Den Haag (1-3) en FC Den Bosch (3-1) wisselen zich af met slechte resultaten zoals verliespartijen tegen Top Oss (0-3) en Telstar (0-2). Gaat de ploeg van Adil Ramzi kopje onder in Limburg? Dan krijg je daar 2.65 voor.

VVV-Venlo – FC Dordrecht: Dordrecht draw no bet (2.85)

Zoals bekend ging VVV afgelopen week de bietenbrug op tegen provinciegenoot Roda JC (4-1 verlies), een zeperd die nog even na zal dreunen in Noord-Limburg. Met Dordrecht krijgt VVV nu net een ploeg op bezoek die de zaakjes de afgelopen weken wat beter voor elkaar lijkt te hebben.

De Schapenkoppen wisten een week geleden te winnen van koploper PEC Zwolle, en hoe. De Blauwvingers werden met 3-0 terug naar Overijssel gestuurd. Een week eerder behaalde Dordrecht ook al resultaat tegen een hoogvlieger uit de KKD: in en tegen Eindhoven werd het knap 1-1. Blijven de Zuid-Hollanders opnieuw ongeslagen? Voor een draw no bet op Dordrecht krijg je 2.85 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.